Volledig scherm
De Woningbeurs in de Vlissingse Timmerfabriek vorig jaar. © Maurits Sep

‘Mooi wonen in Vlissingen’ gepromoot op Woningbeurs in Timmerfabriek

VLISSINGEN - Iedereen die op zoek is naar zijn of haar droomwoning kan die zaterdag 28 september op de Woningbeurs in Vlissingen vinden.

Dat beloven de gemeente Vlissingen, projectontwikkelaars en makelaars die (nog te bouwen) huizen aanprijzen voor eenieder die een passend onderkomen zoekt. Of mensen nu wilen huren of kopen, in de stad of aan de rand van de polder, in een appartement, een gelijkvloerse bungalow, een kleine of grote gezinswoning, in een rijtje, een twee-onder-één-kapper of vrijstaand, in Vlissingen of in Oost-Souburg willen wonen; er zijn huizen voor hen in de gemeente beschikbaar.

De bouw van woningen in Claverveld aan de rand van de stad en de Ketelmakerij en De Vesting in het Scheldekwartier is in volle gang. Er zijn nog enkele huizen beschikbaar in die nieuwe wijken, terwijl de verkoop van de tweede fase van die projecten op het punt van beginnen staat.

In Souburg-Noord en aan de Kromwegesingel zijn de voorbereidingen zo goed als afgerond. Plannen voor de Kop van het Dok en andere bouwprojecten in het Scheldekwartier zijn al zo vergevorderd dat belangstellenden concrete informatie kunnen krijgen.

Woningzoekenden en mensen die geïnteresseerd zijn in de toekomst van het Scheldekwartier en andere Vlissingse wijken kunnen de laatste zaterdag van september tussen 10.00 en 16.00 uur terecht in de Timmerfabriek. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement