Volledig scherm
Vlnr Lisaane (10), Marit (10) en Rafaella (11). © Dirk Jan Gjeltema

Mooi weer bij start Avondvierdaagse in Vlissingen

VLISSINGEN - De wandelsportvereniging De Vrolijke Tippelaars hoopt dit jaar op 1100 lopers bij de 59ste Avondvierdaagse in Vlissingen. Vorig jaar turfde de organisatie 1056 wandelaars. 

Met prachtige weercijfers in het vooruitzicht, zon, beetje wolken en droog, is die kans reëel. Alle scholen die voorgaande meeliepen, hebben zich weer aangemeld. Het is nog als elk jaar verzamelen op het Baskensburgplein, maar door het ter ziele gaan van Zeeland Sport is het clubhuis van de voetballers van GPC aan de Bosweg de uitvalsbasis geworden. Maandag liepen de wandelaars over de boulevards Evertsen en Bankert. Aan de Coosje Buskenstraat trakteerde de nieuwe vestiging van kinderopvang Kiddo’z de kinderen in de stoet. De starts zijn tot en met donderdag steeds om 18.00 (tien kilometer) en 18.30 uur (vijf kilometer). 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Grote zorgen om ‘plastic monster’ langs Noordzeekust: ‘Heel veel dieren gaan er aan dood’
    PREMIUM
    video

    Grote zorgen om ‘plastic monster’ langs Noordzee­kust: ‘Heel veel dieren gaan er aan dood’

    VLISSINGEN - De hoeveelheid plastic op de stranden langs de Noordzeekust blijft maar toenemen. Met rampzalige gevolgen voor mens en dier, waarschuwen verschillende instanties. ,,Er gaan nu al veel vogels en zeezoogdieren dood door het plastic”, zeggen ze bij Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke in Middelburg. ,,Wij hebben onze handen er vol aan, het is echt een heel groot probleem.”