Volledig scherm
PREMIUM
De Scheldekraan pronkt weer voor de Machinefabriek. Voor dat imposante gebouw zoekt het Vlissingse college nog naar de ideale invulling. © René Hoonhorst

Mogelijkheden Vlissingse Machinefabriek nog eens onderzocht

VLISSINGEN - B en W van Vlissingen laten nog eens opnieuw bekijken voor welke doeleinden de Machinefabriek geschikt is te maken.

Een eerste zoektocht naar geïnteresseerde investeerders, die konden inschrijven op een tender, leverde afgelopen jaar geen concrete resultaten op. Dat ligt mede aan het feit dat de precieze ‘belastbaarheid’ van het gebouw niet bekend is, legde wethouder John de Jonge de leden van de commissie Ruimte donderdagavond uit.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.