Aan de Kromwegesingel zijn vier huizen alvast opgeknapt als voorbeeld voor de renovatie van de totale buurt.foto Ruben Oreel
Volledig scherm
Aan de Kromwegesingel zijn vier huizen alvast opgeknapt als voorbeeld voor de renovatie van de totale buurt.foto Ruben Oreel

Modelhuizen voor renovatie open

OOST-SOUBURG - Bewoners van de Kromwegesingel in Oost-Souburg hebben woensdag twee woningen geopend voor potentiële kopers en andere geïnteresseerden.

 1. D moet de te onbekende kant van Domburg meer belichten
  PREMIUM

  D moet de te onbekende kant van Domburg meer belichten

  DOMBURG - De bijzondere mensen en kleine juweeltjes van Domburg vastleggen. Niet online maar in een mooi vormgegeven magazine, zo zegt Petri Verbrugge. Als voorbeeld wijst ze naar het verhaal over Anne Moggré die elke dag zwemt in de Noordzee, ‘zomer en winter’ of een oude luikvastzetter, die mooi gefotografeerd is. Er wordt ook niet geschroomd buiten de grenzen van Domburg te kijken, zodat ook imker Dancker Bijleveld geportretteerd kan worden die op het landgoed van Terra Maris (Oostkapelle) bijen houdt en honing wint.
 2. Ans Branderhorst (80): ‘Ik ben een beetje Zoutelander geworden na 60 jaar vakanties hier’
  PREMIUM
  Zomerserie: De Standplaats

  Ans Brander­horst (80): ‘Ik ben een beetje Zoutelan­der geworden na 60 jaar vakanties hier’

  ZOUTELANDE - Ans Branderhorst (80) uit Waalwijk huurt ieder jaar één of meerdere keren een huisje op Vakantiepark Zee, Bos en Duin in Zoutelande. Het is al sinds 1962 haar favoriete stek. Ans twijfelde dit jaar of ze nog wel naar Zoutelande zou gaan. ,,Maak de 60 jaar gewoon vol”, zei haar dochter Marianne. Ans geniet nog één keer volop van Zoutelande en viert haar vakantiejubileum met kinderen, klein- en achterkleinkinderen.