Volledig scherm
PREMIUM
De laatste foto van Mohameddien Salarbux, die eind juni overleed. © Ruben Oreel (reproductie van foto van de familie Jiskoot)

Mo (30) stierf op straat in Middelburg, zijn pleegvader zit vol met vragen

Mohameddien Salarbux (30) werd op 28 juni dood gevonden in het centrum van Middelburg. ‘Mo’ liep weg uit het behandelcentrum van Stichting Arduin in Aagtekerke, en nam waarschijnlijk een overdosis drugs. Zijn pleegvader Rob Jiskoot uit Kruiningen zit vol vragen.

Het is mis met Mo. Dat weet Rob Jiskoot meteen als de politieagenten de hal binnen lopen. De directeur van de Vlissingse basisschool De Branding wordt onrustig. Hij laat ze binnen in zijn kantoor. De collega, met wie hij in overleg zit, maakt dat ze wegkomt. De onverwachte bezoekers hebben slecht nieuws. ,,Is er iets met mijn vrouw?”, vraagt Jiskoot de agenten tegen beter weten in. Maar datgene waar hij al jaren bang voor is, is die nacht gebeurd. Mo is dood.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen gezamenlijk Walchers zorgloket

    Geen gezamen­lijk Walchers zorgloket

    DOMBURG – Er komt geen nieuw gezamenlijk Walchers zorgloket. De Vlissingse wethouder Albert Vader liet dat dinsdagavond duidelijk weten tijdens een bijeenkomst van de Walcherse raadsleden. Hij stelde klip en klaar dat de afgelopen jaren Vlissingen tot twee maal toe onaangenaam werd verrast door de buurgemeenten toen eerst Middelburg en daarna Veere voor een eigen weg koos rondom het zorgloket Porthos. ,,Als je zegt dat je wil samenwerken, moet je dat ook doen”, aldus Vader. Volgens hem is de afgelopen jaren gebleken dat samenwerken toch wel heel ingewikkeld is.