Volledig scherm
Minister Sander Dekker op bezoek bij Slachtofferhulp Zeeland. © Dirk Jan Gjeltema

Minister Dekker: pluim voor Slachtofferhulp Zeeland

MIDDELBURG - Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) bezocht vanavond Slachtofferhulp Zeeland om met medewerkers en vrijwilligers te spreken en zijn waardering te uiten voor hun werk. Ook partijgenoot burgemeester Harald Bergmann (VVD) was aanwezig in het kantoor van Slachtofferhulp in Middelburg. 

 Voor slachtoffers staat de wereld vaak nog stil als anderen de draad van het dagelijks leven alweer hebben opgepakt. Dan is het luisterend oor van Slachtofferhulp enorm belangrijk, viel in de gesprekken te beluisteren.  Medewerkers van Slachtofferhulp, waaronder ook professionals die dit werk onbetaald doen, staan daarnaast slachtoffers met raad en daad bij. Zij begeleiden hen bij rechtsgang en wijzen hen op de rechten die zij als slachtoffer hebben.  Dekker: ,,De medewerkers en vrijwilligers van slachtofferhulp zetten zich hiervoor keihard in en verdienen onze aandacht!” 

In Zeeland bezoeken vrijwilligers van Slachtofferhulp de mensen thuis. Dat is bijzonder; elders moeten mensen naar een kantoor toe, gaf een van de medewerkers aan. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement