.
Volledig scherm
. © HV Zeeland

Middelburgse (80) waait kanaal in en overlijdt

update 20.25 uurMIDDELBURG - Een tachtigjarige vrouw uit Middelburg is vrijdagavond overleden na een val in het kanaal door Walcheren. Volgens de politie belandde ze in het ijskoude water bij de Maisbaai door een windvlaag. 

Verschillende hulpdiensten rukten rond 18.25 uur uit  voor een drenkeling. Door een omstander werd de vrouw uit het water gehaald. Daarna werd de Middelburgse door ambulancepersoneel gereanimeerd op de kade maar dat mocht niet meer baten.

Meteen na de eerste melding rukten brandweer, politie en ambulances uit. Ook een waterongevallenwagen en een ladderwagen werden opgeroepen.

  1. Explosieve groei van de bijstand verwacht op Walcheren. Boosdoener: de coronacrisis
    PREMIUM

    Explosieve groei van de bijstand verwacht op Walcheren. Boosdoener: de coronacri­sis

    VLISSINGEN - Orionis verwacht dat dit jaar 750 tot duizend mensen extra bij de drie Walcherse gemeenten aankloppen voor een bijstandsuitkering. Dat zijn volgens de regionale sociale dienst mensen die voor de coronacrisis vooral actief waren als flexwerker of een tijdelijk contract hadden. Zij raakten of raken door de virusuitbraak en de gevolgen daarvan hun werk kwijt en kunnen in veel gevallen geen beroep doen op de WW.