Bezoekers proosten in de gangen van de Middelburgse abdij.
Volledig scherm
Bezoekers proosten in de gangen van de Middelburgse abdij. © Marcelle Davidse

Middelburgs Bierfestival heeft ook plek voor culinaire en muzikale hoogstandjes

MIDDELBURG - Het Middelburgs Abdij Bier Festival tapt dit jaar tijdens de lustrumeditie ook eens uit een ander vaatje. De hoofdrol blijft voor het bier, maar ook op muzikaal en culinair vlak valt er wat te beleven in de de Middelburgse abdij.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.