Volledig scherm
Bier proeven in de gangen van de Middelburgse abdij op een eerdere editie van het festival. © Lex de Meester

Middelburgs Abdij Bier Festival pakt uit voor jubileumfeestje

MIDDELBURG  -  Het Middelburgs Abdij Bier Festival luistert het eerste jubileum op 24 en 25 mei op met een driegangenmenu van de Zeeuws-Vlaamse sterrenchef Edwin Vinke.

Vinke, vooral bekend van zijn restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat,  zal een menu maken dat bestaat uit gemarineerde gebrande zeebaars met avocado en Granny Smith, aardappel met zeewier en lamsoren, en een gerecht van pure chocola met tonka, kokos en olijfolie.

De organisatie belooft verder bijzondere bierprimeurs, live muziek en een bierquiz. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via abdijbierfestival.nl.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement