Actievoerders van de Fietsersbond schilderden eind maart fietsen op de stoep voor de huizen aan het Molenwater om aan te geven dat een rechtdoorgaande route volgens hen veiliger zou zijn dan de slingerende weg die fietsers nu moeten volgen. Bewoners klagen nu over onveiligheid op hun stoep doordat fietsers en bromfietsers met hoge snelheid dicht langs de huizen rijden.
Volledig scherm
Actievoerders van de Fietsersbond schilderden eind maart fietsen op de stoep voor de huizen aan het Molenwater om aan te geven dat een rechtdoorgaande route volgens hen veiliger zou zijn dan de slingerende weg die fietsers nu moeten volgen. Bewoners klagen nu over onveiligheid op hun stoep doordat fietsers en bromfietsers met hoge snelheid dicht langs de huizen rijden. © Lex de Meester

Middelburgers voelen zich onveilig door fietsers die over de stoep racen

MIDDELBURG - Bewoners van het Molenwater in Middelburg maken zich grote zorgen over de onveiligheid voor hun deur. Fietsers en bromfietsers racen over de stoep vlak voor de huizen langs in plaats van over de weg die met een slinger langs de Koepoort en om het park gaat.