Volledig scherm
Sudish Debisarun (rechts) kijkt de fiets na van mijnheer De Vlieger. Wijkagent Martin Vogel helpt een handje. © Ruben Oreel

Middelburgers laten fiets gratis graveren om diefstal te voorkomen

MIDDELBURG - Sudish Debisarun (rechts) kijkt de fiets na van mijnheer De Vlieger. Fietsers konden vandaag gratis hun tweewieler laten graveren zodat die beter is beveiligd tegen fietsdiefstal.

Als de fiets na diefstal wordt terugvonden, kan de politie gemakkelijk de eigenaar vinden. En zo wordt diefstal minder aantrekkelijk, is de gedachte. Het graveren was gratis. Wijkagent Martin Vogel was ook aanwezig. De graveeractie werd uitgevoerd door het preventieteam van Centrum Fietsdiefstal. De actie vond plaats bij het treinstation, omdat daar in Middelburg de meeste fietsen worden gestolen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwse bomen nog zo groen als gras, en dat is best bijzonder
    PREMIUM

    Zeeuwse bomen nog zo groen als gras, en dat is best bijzonder

    VLISSINGEN - De bladeren aan de abelen langs het kanaal door Walcheren tussen Vlissingen en Middelburg zijn nog gifgroen. En dat is opmerkelijk voor deze tijd van het jaar. Ook in de Zeeuwse bossen zitten nog volop groene bladeren aan de bomen. ,,Het lijkt alsof de sapstroom die de bomen van voedsel voorziet nog niet in winterrust is gekomen”, zegt boswachter Karel Leeftink van Staatsbosbeheer. ,,En dat is toch wel bijzonder.”