De studentenflats aan de Kanaalweg mogen door Woongoed Middelburg waarschijnlijk ook verhuurd worden aan niet-studenten. De gemeente wil dat mogelijk maken om woningnood bij een- en tweepersoons huishoudens tegen te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De studentenflats aan de Kanaalweg mogen door Woongoed Middelburg waarschijnlijk ook verhuurd worden aan niet-studenten. De gemeente wil dat mogelijk maken om woningnood bij een- en tweepersoons huishoudens tegen te gaan. © Dirk-Jan Gjeltema

Middelburg pakt woningnood aan: ‘Studentenflats niet exclusief voor studenten’

MIDDELBURG - De studentenflats die aan de Kanaalweg in Middelburg komen, worden niet exclusief voor studenten. Als er appartementen leeg blijven, mag Woongoed Middelburg die ook gaan verhuren aan anderen.

  1. De Sergeant wordt gered, lichtopstand in duinen Zoutelande krijgt opknapbeurt
    PREMIUM

    De Sergeant wordt gered, lichtop­stand in duinen Zoutelande krijgt opknap­beurt

    De Sergeant wordt gered. Rijkswaterstaat en haar Vlaamse tegenhanger gaan deze lichtopstand in de duinen bij Zoutelande grondig opknappen. Daarna wordt deze bijzondere vuurtoren overgedragen aan de gemeente Veere, aldus wethouder Bert Tuk (CU, cultuur). Hij reageerde daarmee tijdens een commissievergadering op vragen van Stijn van Kervinck (HVV) die wilde weten wat er gedaan wordt nu blijkt dat de Sergeant in een erg slechte staat verkeert.