Middelburg vervangt het voormalige zorgloket Porthos aan de Sint Sebastiaanstraat (foto) op 1 januari 2020 door het nieuw zorgloket TIM, in het stadskantoor aan de Kanaalweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Middelburg vervangt het voormalige zorgloket Porthos aan de Sint Sebastiaanstraat (foto) op 1 januari 2020 door het nieuw zorgloket TIM, in het stadskantoor aan de Kanaalweg. © Maurits Sep

Middelburg neemt afscheid van zorgloket Porthos en presenteert TIM

MIDDELBURG - Ouderen en gezinnen in Middelburg die hulp nodig hebben, moeten zich vanaf 1 januari niet meer melden bij Porthos maar bij TIM. Zo heet het nieuwe loket voor de toegang tot zorg en welzijn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”