Dijkgraaf Toine Poppelaars van Waterschap Scheldestromen (links) en Bram Rodenburg van wijkteam 't Zand-Stromenwijk (oranje-rode stropdas) helpen kinderen met het vullen van flessen bij het gratis watertappunt van het project Join the pipe, in de Burgemeester Dregmanstraat.
Volledig scherm
Dijkgraaf Toine Poppelaars van Waterschap Scheldestromen (links) en Bram Rodenburg van wijkteam 't Zand-Stromenwijk (oranje-rode stropdas) helpen kinderen met het vullen van flessen bij het gratis watertappunt van het project Join the pipe, in de Burgemeester Dregmanstraat. © Maurits Sep

Middelburg heeft nieuwe cultuurhistorisch ommetje Water en Land

videoMIDDELBURG – In Middelburg is vrijdagmiddag een nieuw ommetje in gebruik genomen dat is gemaakt door het wijkteam ’t Zand-Stromenwijk en Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Het ommetje heeft drie routes van 3, 5 en 7 kilometer. 

 1. Vlissingse afvalcontainers gaan op slot nu de Middelburgers moeten betalen voor storting

  Vlissingse afvalcon­tai­ners gaan op slot nu de Middelbur­gers moeten betalen voor storting

  VLISSINGEN - De Vlissingse afvalinzamelcontainers gaan in het komende jaar op slot. Alleen inwoners met een persoonlijke toegangspas kunnen er dan nog rommel in kwijt. Restafval mag maar één keer per dag gestort worden. De containers in Oost-Souburg en Ritthem gaan het eerst op slot. Om afvaltoerisme uit Middelburg, waar nu per leging van de restafvalbak betaald moet worden, tegen te gaan.
 1. Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'
  Play

  Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'

 2. Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoekjes
  Play

  Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoek­jes