Volledig scherm
© Thinkstock

Meisje aangerand in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdagmiddag een minderjarig meisje aangerand. Dat meldde de politie vanmiddag om drie uur via Burgernet.

Het slachtoffer was met de trein onderweg van Middelburg naar Vlissingen. Haar belager zat ook in de trein. Op het station in Oost-Souburg stapte zij uit, waarop de man haar volgde. Iets verderop duwde hij haar in de bosjes.

De man is een Arabische man met een ringbaard. Hij droeg een zwarte jurk, een spijkerbroek, en heeft kort zwart haar.

Wie een tip heeft, wordt gevraagd 112 te bellen. Net na half acht meldde het account van Burgernet dat het onderzoek nog geen resultaat had opgeleverd.

  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.