Volledig scherm
© Thinkstock

Meisje (17) van scooter getrapt in Middelburg

MIDDELBURG - Een 17-jarig meisje is maandag in de Vlissingsestraat in Middelburg van haar scooter getrapt door een tot nu toe onbekende bromfietser. Dat is woensdag bekend gemaakt

Het meisje reed tussen 15.00 en 15.15 uur door de Vlissingsestraat in Middelburg en hoorde dat er een andere scooter achter haar reed. Deze scooter passeerde haar, daarbij gaf die bestuurder een flinke trap tegen de scooter van de Middelburgse.

Het meisje kwam hard ten val en raakte lichtgewond. Met haar voorwiel raakte ze nog net een fietser die voor haar reed, ook die smakte tegen de grond. Omdat het meisje onder haar scooter lag, kon ze niet direct opstaan. Een omstander hielp haar overeind.

Getuigen

Volgens deze voorbijganger zou de dader een feloranje jas aanhebben en een zwart-witte helm op zijn/haar hoofd dragen. De scooter die hij/zij bestuurde was voornamelijk grijs met blauw. De kentekenplaat was volgens de getuige afgeplakt.

Het meisje heeft geen gegevens van de helpende voorbijganger en de fietser die ten val kwam. Zij, maar ook andere getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Middelburg of via 0900-8844.