Het afvalparkje op het parkeerterrein bij AHXL aan de Gildeweg in Vlissingen krijgt grotere containers.
Volledig scherm
Het afvalparkje op het parkeerterrein bij AHXL aan de Gildeweg in Vlissingen krijgt grotere containers. © Google Street View

Meer en grotere containers bij AH XL Vlissingen moeten afvalprobleem oplossen

VLISSINGEN - Het afvalpark op de parkeerplaats bij AH XL in Vlissingen krijgt volgende week grotere ondergrondse glascontainers en drie extra papiercontainers. Daarmee hoopt de gemeente dat het probleem van overvolle containers minder wordt.

 1. Zeeland en Den Haag kunnen weer door één deur: 
zelfs grapjes maken over de marinierskazerne kan nu
  PREMIUM

  Zeeland en Den Haag kunnen weer door één deur: zelfs grapjes maken over de mariniers­ka­zer­ne kan nu

  VLISSINGEN - Ook zijn opvolger zal nauw betrokken moeten blijven bij het uitvoeren van de afspraken die het kabinet met Zeeland heeft gemaakt na het afblazen van de bouw van de marinierskazerne. ,,Politieke betrokkenheid vanuit Den Haag is heel belangrijk”, zei staatssecretaris Raymond Knops maandag tijdens een bezoek aan Vlissingen. ,,Dat is een boodschap die ik mijn opvolger mee zal geven.”
 2. Zorgpersoneel geniet van gratis hotel in Dishoek
  PREMIUM

  Zorgperso­neel geniet van gratis hotel in Dishoek

  DISHOEK - Een heel goede actie. Meer woorden hebben Melissa en Chantal Ova niet nodig als ze het hebben over het aanbod van Hotel Zeeuws Licht in Dishoek om zorgpersoneel een gratis overnachting aan te bieden. De beide Vlissingse dames werken in de zorg en brachten de nacht van zondag op maandag door in een van de kamers van het nieuwe hotel. ,,Een heel mooie kamer met alles erop en eraan.” Alleen misten ze een heel klein beetje een bad. Chantal: ,,Maar ja dit is een green key-hotel, daar hoort dan ook geen bad bij.”
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Gewonde bij schietpartij in Oost-Souburg, 3 aanhoudingen
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Oost-Sou­burg, 3 aanhoudin­gen