Volledig scherm
© Frans Bosscha

Man overleden na val in ijskoud water Kanaal door Walcheren

OOST-SOUBURG - Bij de Draaibrug in Oost-Souburg is zondagmiddag rond 17.00 uur een man in het water beland en overleden. 

De drenkeling werd door ambulancemedewerkers en agenten uit het ijskoude Kanaal door Walcheren gehaald en op het Jaagpad verder onderzocht. Hulp mocht echter niet meer baten, want de man overleed enige tijd later. Langs het kanaal, waar een fietspad loopt van Vlissingen naar Middelburg,  is het 's avonds pikdonker.  Ook waaide het zondagavond nog steeds stevig. Of het weer van invloed is geweest en wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. 

De politie heeft gesproken met een jongen die getuige zou zijn geweest van het incident. Het onderzoek ter plaatse is afgerond, maar wat de oorzaak is van dit incident is nog steeds niet duidelijk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

    GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.