Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Eldridge Pentury

Man met kleine hoeveelheid cocaïne aangehouden in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen op een parkeerplaats aan de Govert Flincklaan in Vlissingen een 22-jarige Schiedammer aangehouden voor het bezit van cocaïne.

De agenten zagen rond 02.45 uur een auto op de parkeerplaats; toen ze de inzittenden aanspraken, roken ze een henneplucht uit de auto komen. Een van de beide passagiers had niets bij zich, de ander alleen een kleine hoeveelheid softdrugs. De bestuurder uit Schiedam bleek naast wat softdrugs ook zes gram cocaïne bij zich te hebben. Vanwege het bezit van die harddrugs werd hij  aangehouden. Nadat hij in het politiebureau een verklaring had afgelegd, mocht hij weer gaan.

  1. T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’
    PREMIUM

    T-shirts moeten toerist straks warm welkom geven: ’Zeeland mist jou!’

    VLISSINGEN - Je kunt als ondernemer bij de pakken neer gaan zitten door de coronacrisis, maar daar wil Roxane van den Berg niet aan. De eigenaresse van modezaken Manhattan Domburg en Manhattan Vlissingen komt daarom met een naar eigen zeggen ‘warm, eenvoudig, maar toch alles verbindend ‘feel-goodidee’: T-shirts met uitnodigende Nederlandse, Duitse en Engelse teksten. ,,Om toeristen straks het beste welkom-teruggevoel ooit te geven.”