Volledig scherm
De man viel in het water bij de kunstpalmboom aan het Bergwegje. © HV Zeeland

Man (81) stierf na val in het water bij Aagtekerke

AAGTEKERKE - De man die gisteren in een watergang bij Aagtekerke werd gevonden, is een 81-jarige inwoner van Domburg. Hij is in het water gevallen. Dat blijkt uit onderzoek, laat de politie weten.

Het lichaam van de man werd gisteren rond de middag aangetroffen in de watergang ‘Sint Jan ten Heere Sprink', vlakbij het Bergwegje. Zijn auto stond bij de kunstpalmboom aan die weg. ,,De politie kwam nog vragen of ik wist hoe lang die er al stond", vertelt een omwonende. ,,'s-Ochtends om 9 uur nog niet, een poosje later wel, heb ik gezegd.” 

Het dammetje in de watergang wordt regelmatig gebruikt door vissers, vertelt de buurtbewoner. De man werd een stukje verderop gevonden. ,,Waarschijnlijk kwam dat door de harde wind en de stroming", vermoedt de omwonende. 

Gisteren was nog onduidelijk hoe en waarom de man in het water terecht was gekomen. De politie gaat nu uit van een ongeluk. De recherche heeft onderzoek gedaan bij de plek en er is een schouw uitgevoerd op het lichaam. Niet is duidelijk of de man is uitgegleden, in het water is gewaaid of eerst onwel werd en daardoor ten val kwam.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement