Volledig scherm
© Thinkstock

Man (62) met geweld beroofd van scooter door tweetal in Vlissingen

VLISSINGEN – Een 26-jarige man uit Vlissingen is zondagochtend aangehouden nadat hij de scooter van een 62-jarige man met geweld had beroofd. De compagnon van de 26-jarige is nog voortvluchtig.

De 62-jarige man uit Vlissingen reed zondag rond 05.00 uur over de Coosje Buskenstraat in Vlissingen, toen hij plotseling een trap in zijn rug kreeg. De man viel daardoor van zijn scooter. De twee jongemannen probeerden zijn scooter te stelen.

Toevallig reed een politieauto precies op dat moment de straat in. Het slachtoffer wenkte de agenten en wees hen in de richting van de jongens die er met zijn scooter vandoor wilden gaan.

Daarop rende het tweetal de Walstraat in. Het toeval wilde echter dat ook in die straat een politie-eenheid te fiets stond.  De agenten konden één van de jongens aanhouden. De andere dader wist echter te ontkomen. De politie heeft wel een vermoeden wie de tweede dader is.

De 26-jarige man uit Vlissingen is overgebracht naar politiecellencomplex Torentijd. Hij wordt zondag verhoord. Zijn handlanger zal worden opgespoord.

Het 62-jarige slachtoffer heeft lichte verwondingen opgelopen als gevolg van de mishandeling. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement