Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man (26) uit Kapelle aangehouden na mishandeling jongeman (19) in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 26-jarige man uit Kapelle is gisteravond aangehouden op verdenking van mishandeling van een 19-jarige jongeman op Boulevard Evertsen in Vlissingen.

Enkele jongeren zaten rond 22.30 uur op het strand in Vlissingen toen ze geschreeuw uit het water hoorde komen. Ze namen een kijkje bij het water en zagen een aantal mensen zwemmen. Opeens kwam de Kapellenaar uit het water achter hen aan en bedreigde hen.

De jongeren besloten het strand te verlaten en pakten hun fietsen. Even later volgde de Kapellenaar de groep met een auto op Boulevard Evertsen. Hij reed kort op het groepje fietsers en raakte een van hen bijna. De bestuurder stapte uit, pakte een van de jongeren beet en sloeg hem op zijn gezicht. Gewaarschuwde agenten zagen bij aankomst op de boulevard dat het 19-jarige slachtoffer opnieuw klappen kreeg. De Kapellenaar werd aangehouden en opgesloten voor verhoor. 

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd en neemt getuigenverklaringen op.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement