Volledig scherm
PREMIUM
Dit is een voorlopig ontwerp dat Driestar heeft laten maken voor Waterpark Veerse Meer. Het zwembad maakt daarin deel uit van fase 1a. © Driestar

Mag Arnemuidenaar straks zwemmen op Waterpark Veerse Meer?

ARNEMUIDEN - De noodzaak om het zwembad in Arnemuiden toch te kunnen heropenen lijkt een stuk groter geworden. Het is namelijk nog maar de vraag of Arnemuidenaren in het zwembad op het nieuwe Waterpark Veerse Meer mogen gaan zwemmen.

,,Als je een huisje huurt wel”, zei projectleider Gert Koele van Driestar donderdagavond tijdens de dorpstafel Arnemuiden. Hij reageerde op een vraag van een bewoonster.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...
    PREMIUM
    Reportage

    Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...

    Het is stil in Zoutelande. Nog een paar weken en dan begint het weer, weet ondernemer Kees Bierens. Hij hoopt en verwacht dat weer een hoop toeristen naar de Walcherse kustplaats komen. ,,Blij dat ze hier komen”, zegt hij en verwijst daarmee naar de hit van Bløf en Geike Arnaert. Maar even verderop, in Veere... Stadsraadvoorzitter Jan Paul Loeff zegt enigszins gekscherend dat hij het liefst aan het begin van het stadje een toegangspoort plaatst om het aantal dagjesmensen flink te beperken. ,,Helaas kan dat niet.”