De Machinefabriek op het scheldeterrein. foto Ruben Oreel
Volledig scherm
De Machinefabriek op het scheldeterrein. foto Ruben Oreel

Machinefabriek Vlissingen toegankelijk gemaakt voor grote publiek

VLISSINGEN - Nu de gemeente Vlissingen investeringen verricht in de Machinefabriek, verdwijnt de zo gevreesde sloophamer weer wat verder uit zicht.

 1. Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen
  PREMIUM

  Stalletjes langs de weg; het is alleen een kwestie van stoppen

  Augustus oogstmaand. Hoe leuk is het om nu overal stalletjes langs de weg te zien. Als je het over lokaal eten hebt is dit wellicht wel het summum. Mensen die hun eigen producten uit de tuin of van het land zò verkopen. Vruchten of groenten of zelf gemaakte jams en honing. Er zijn zelfs stalletjes waar je met de pin kunt betalen. Wanneer je er op gaat letten, zullen ze je niet ontgaan. Dan is het alleen nog een kwestie van stoppen.
 2. Echtpaar vecht verbod hoge schutting aan, niemand van gemeente Vlissingen aanwezig bij rechtszaak
  PREMIUM

  Echtpaar vecht verbod hoge schutting aan, niemand van gemeente Vlissingen aanwezig bij rechtszaak

  MIDDELBURG - Een schutting die al sinds 2005 rondom een tuin van een Vlissingse woning staat, moet die weg? De gemeente vindt van wel, maar het echtpaar Tomasowa hoopt dat hun schutting gewoon mag blijven staan, zo zeiden ze tegen bestuursrechter Hertsig. Volgens de gemeente is de schutting te hoog en staat hij rondom de voortuin van het echtpaar. En dat is in strijd met de regels die gelden voor de wijk Bossenburgh.