Een artist's impression van de woontorens op het toekomstige Timmerplein. Op de voorgrond de Timmerfabriek, linksachter de onderste helft van de iconische toren en daartussen de appartemententorens C Dock(links) en B Lofts (met de 'Machinefabriekdakjes').
Volledig scherm
PREMIUM
Een artist's impression van de woontorens op het toekomstige Timmerplein. Op de voorgrond de Timmerfabriek, linksachter de onderste helft van de iconische toren en daartussen de appartemententorens C Dock(links) en B Lofts (met de 'Machinefabriekdakjes'). © © artist's impression Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling

Machinefabriek dekt parkeerbehoefte Timmerplein en omgeving

VLISSINGEN - Over een paar jaar kunnen er honderden auto's in de Vlissingse Machinefabriek parkeren. Die belofte doet projectleider Scheldekwartier Hans van Houdt.

  1. Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’
    PREMIUM

    Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’

    VROUWENPOLDER - Marco Wiechert van Aloha Beach haalt maandagochtend de foodtruck weg die sinds enkele weken voor zijn strandpaviljoen staat. Hij doet dat omdat de gemeente Veere eist dat die mobiele keuken verdwijnt. Doet de ondernemer het niet, dan riskeert hij een dwangsom van duizend tot tweeduizend euro per week. Want die mobiele keuken mag volgens het bestemmingsplan niet bij het paviljoen op het strand bij Vrouwenpolder staan.