Volledig scherm
Lukas van Velsen wil dj worden en krijgt aanwijzingen van DJ Vindictiv. © Ruben Oreel

Lukas krijgt les van DJ Vindictiv

MIDDELBURG - Lukas van Velsen wil dj worden. De kans om les te krijgen van een echte dj greep hij woensdag met beide handen aan. DJ Vindictiv gaf een workshop tijdens het nieuwe culturele programma Cultuur@CruyffCourt.

De lessen zijn een initiatief van het Jeugdfonds Sport en Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Ze vinden zowel in Middelburg als Vlissingen plaats en worden gecoördineerd door Kunsteducatie Walcheren.

De regen was een spelbreker voor de eerste editie, want voor cultuurlessen op het Cruyff Court in Middelburg-Zuid was het te nat. En dus werden de workshops naar binnen verplaatst, naar de speelzaal van de Cypressenhof. Daar konden kinderen van 8 tot 15 jaar uit de buurt alsnog les krijgen van DJ Vindictiv, Types en Tones (graffiti) en Slagwerkschool Rondomtrom (djembé).

Als het weer meewerkt, verandert het Cruyff Court in het Meiveld de komende weken wel in een cultuurpodium. De lessen zijn op 21 en 28 augustus en 4 september, om 15.00 en 16.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden hoeft niet.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement