Volledig scherm
'Flappie' in de bioscoop. © Cinecity Vlissingen

Ludieke actie voor terugvinden eigenaar ‘Flappie’ door bioscoop Vlissingen

VLISSINGEN - Bioscoop Cinecity in Vlissingen is een ludieke actie gestart voor het terugvinden van de eigenaar van een knuffelkonijn. De bioscoop postte meerdere Facebook-berichten waarin wordt opgeroepen zijn jeugdige vriendje’ te achterhalen.    

Een schoonmaakster vond het konijn afgelopen maandag. Bij welke film de knuffel is verloren, is niet bekend. De bioscoop plaatste op Facebook een foto met daarop Flappie in een bioscoopstoel. ‘Hij heeft het enorm naar zijn zin, elke dag een film kijken het liefst met iets lekkers erbij (popcorn is zijn favoriet)’, aldus Cinecity.

Vandaag volgde een berichtje dat de eigenaar nog steeds niet is gevonden: ‘Vandaag mocht hij helpen met het bakken van de popcorn. Toch merken we dat hij z’n echte maatje mist. Wie hoort er toch bij deze leuke Flappie?’

Beide berichten werden in totaal al ruim 1000 keer gedeeld. Veel mensen reageren gevat op de actie: “Flappie kan zijn mond zelf ook wel opentrekken, want het loopt al snel tegen de Kerst aan en we weten allemaal wat er dan met Flappie gebeurt” en “Hij is van Youp van 't Hek.”  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement