Beoogd informateur Gerrit Schoenmakers praat met leden van de LPM over de verkiezingsuitslag. Rechts partijvoorzitter Ad Kunst en midden secretaris Ger Bosselaar van de LPM.
Volledig scherm
PREMIUM
Beoogd informateur Gerrit Schoenmakers praat met leden van de LPM over de verkiezingsuitslag. Rechts partijvoorzitter Ad Kunst en midden secretaris Ger Bosselaar van de LPM. © Maurits Sep

LPM laat coalitiebesprekingen Middelburg voeren door informateur na debacle uit 2014

MIDDELBURG - De LPM schuift oud-PvdA-wethouder Gerrit Schoenmakers naar voren als informateur voor de coalitiebesprekingen in Middelburg. De partij won de verkiezingen in Middelburg maar zal de gesprekken niet zelf leiden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarlementariërs
    video

    Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarle­men­ta­riërs

    OOSTKAPELLE/WESTENSCHOUWEN - Ze dachten een club Europarlementariërs op bezoek te krijgen. De provincie had André Kort van Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen en Gabriël Coppoolse van camping Ons Buiten in Oostkapelle vriendelijk gevraagd om de delegatie te ontvangen. Maar tot hun verrassing verschenen er woensdag geen politici in donkerblauwe pakken uit Brussel, maar een koningin in een knalgeel broekpak uit Den Haag.