Ferron Dellebeke (9 jaar - links op de foto) en Sil Terlouw (8) van rugbyclub Oemoemenoe uit Middelburg. ,,Het is wel jammer dat ouders niet bij de training kunnen zijn.”
Volledig scherm
Ferron Dellebeke (9 jaar - links op de foto) en Sil Terlouw (8) van rugbyclub Oemoemenoe uit Middelburg. ,,Het is wel jammer dat ouders niet bij de training kunnen zijn.” © Maurits Sep

Leuk voor papa en mama thuis, maar Ferron en Sil willen de livestream van hun training zelf ook terugkijken

MIDDELBURG - Wat een gemis is het toch: geen papa en mama langs de lijn, in het zonnetje, kletsend met de andere ouders, kijkend naar de sportende kinderen. ,,Ja, dat is wel jammer dat dat niet kan", vinden de rugbyers Ferron Dellebeke (9) en Sil Terlouw (8). Daarom is Oemoemenoe zaterdag begonnen met het live streamen van trainingen zodat papa en mama thuis kunnen meekijken.

 1. Biggekerke schrikt van hotelplannen: ‘Daar zitten straks bijna net zoveel mensen als er hier wonen’
  PREMIUM

  Biggekerke schrikt van hotelplan­nen: ‘Daar zitten straks bijna net zoveel mensen als er hier wonen’

  BIGGEKERKE - Het wordt wel een erg groot hotel. Er verblijven daar straks bijna net zoveel mensen als in Biggekerke wonen, zegt voorzitter Tjitte van den Buijs van de dorpsraad over de plannen om net buiten Biggekerke een hotel te bouwen met 173 suites. ,,Het dorp telt zo’n 670 inwoners. In dat hotel, als het volgeboekt is, zitten straks ruim vijfhonderd gasten. Dat is wel veel.”
 1. Winkeliers en horecabazen in Terneuzen zijn maatregelen zat
  Play

  Winkeliers en horecaba­zen in Terneuzen zijn maatrege­len zat

 2. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen