Lara Zwaan met haar zelf ontworpen kleding
Volledig scherm
Lara Zwaan met haar zelf ontworpen kleding © Dirk Jan Gjeltema

Lara Zwaan uit Biggekerke brengt eigen kledinglijn uit

Modeontwerpster Lara Zwaan (22) uit Biggekerke heeft sinds een maand haar eigen webshop. Haar kledingstukken zijn gemaakt van honderd procent ecologisch katoen en hebben allen een Zeeuws detail: schortenbont.

0 reacties

 1. Familie wil woningen bouwen in Westkapelle: ‘Voor starters, ouderen en anderen’
  PREMIUM

  Familie wil woningen bouwen in Westkapel­le: ‘Voor starters, ouderen en anderen’

  WESTKAPELLE - De Westkapelse broers Henk en Lou van der Welle horen vaak dat er zo’n gebrek aan woningen is in hun dorp. Ze zien jongeren verdwijnen en ouderen vaak noodgedwongen blijven wonen in een te groot huis. De beide broers denken dat ze de oplossing hebben voor dat probleem. Ze willen namelijk samen met hun andere familieleden aan de oostrand van Westkapelle een veertigtal woningen bouwen. Ze gaan uit van woningen voor verschillende doelgroepen, van starters tot senioren.
 2. Twintig stewards voor 40.000 bezoekers Rescue: ‘Is dat niet wat weinig?’
  PREMIUM
  Poll

  Twintig stewards voor 40.000 bezoekers Rescue: ‘Is dat niet wat weinig?’

  VLISSINGEN - Hoe moeten twintig stewards 40.000 man publiek in bedwang houden en in geval van een calamiteit de goede richting opsturen tijdens Rescue 2022? Omdat die vraag en vele andere vragen niet worden beantwoord in het veiligheidsplan van het evenement, meldde burgemeester Bas van den Tillaar vorig week maandag dat hij geen vergunning gaf. Daardoor is er woensdag 17 augustus geen twaalfde editie.