Op de plantenbakken is het goed rusten, terwijl er genoeg ruimte voor vlaggen en borden over is. Ook de vaste martkkramen vinden op vrijdagen makkelijk een plek in de Vlissingse winkelstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de plantenbakken is het goed rusten, terwijl er genoeg ruimte voor vlaggen en borden over is. Ook de vaste martkkramen vinden op vrijdagen makkelijk een plek in de Vlissingse winkelstraat. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Lantaarnpalen als geluidsboxen en veel groen maken winkelen in de Lange Zelke tot een feest

VLISSINGEN - Het licht is natuurlijk al geweldig, maar de nieuwe lantaarnpalen in de Lange Zelke ontpoppen zich ook als geluidsboxen voor flanerend, winkelend publiek.

  1. PvdA/GL Veere: ‘Niet logisch dat alle kamerverhuurders zich melden voor legalisatie’
    PREMIUM

    PvdA/GL Veere: ‘Niet logisch dat alle kamerver­huur­ders zich melden voor legalisa­tie’

    Het is niet reëel te verwachten dat vierhonderd kamerverhuurders zich melden bij de gemeente Veere om in aanmerking te komen voor legalisatie, zo vindt de fractie van PvdA/GL. Want het overgrote deel van hen voldoet volgens aan de huidige regels. De fractie reageert daarmee op een opmerking van wethouder Ruud van Houten die vorig week zei dat nog maar 125 van de circa vierhonderd verhuurders zich bij de gemeente hebben gemeld om in aanmerking te komen voor legalisatie.