Tim Provoost rekent een zakje spijkers voor klant Rinus Sturm af. Zorgmedewerker Andra van der Kaap kijkt toe of alles goed gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Provoost rekent een zakje spijkers voor klant Rinus Sturm af. Zorgmedewerker Andra van der Kaap kijkt toe of alles goed gaat. © Dirk Jan Gjeltema

Laatste kringloopwinkel Vlissingen sluit de deuren

VLISSINGEN - Voor de klanten van Kringloopwinkel Vlissingen is het waarschijnlijk nog vervelender dan voor het personeel. De klant raakt de laatste kringloopwinkel in zijn woonplaats kwijt, medewerkers vinden elders wel weer een plek.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Complimenten voor lef van Domburgse ondernemers
    PREMIUM

    Complimen­ten voor lef van Domburgse onderne­mers

    DOMBURG - Hier is lef voor nodig. Gedeputeerde Dick van der Velde zei dat donderdag bij de opening van het lounge deck van strandpaviljoen Oase bij Domburg. Hij complimenteerde de eigenaren Jaco Duvekot en Hein Robbers met de uitbreiding van hun zaak en stelde dat het heel bijzonder is dat horeca-ondernemers in deze tijd durven investeren in kwaliteit. ,,Daar is lef voor nodig”, herhaalde hij. Dat soort lef is, aldus de gedeputeerde, ook nodig om ervoor te zorgen dat Zeeland aantrekkelijk blijft voor toeristen.