Volledig scherm
Koor Aller Tijden Middelburg © Screenshot YouTube

Koor Aller Tijden viert verjaardagsfeest in Middelburg

MIDDELBURG - Mensen die muziek willen luisteren, mee willen zingen en/of willen dansen kunnen zaterdagavond nog terecht op het verjaardagsfeest van het Koor Aller Tijden op het Middelburgse Abdijplein.

Koor Aller Tijden (KAT) bestaat twintig jaar en viert dat met een muzikaal feest in de Koorkerk. Pianisten en cellisten, koren en een Ierse folkband geven gratis optredens en in de loop van de avond kunnen belangstellenden nog meezingen tijdens een optreden van KAT zelf. Mensen hoeven niet per se naar huis, want ze kunnen blijven eten. In de wandelgangen van de abdij staan allerlei kraampjes op een 'foodmarket'. Tegen betaling kunnen mensen allerlei gerechten eten: oesters en mosselen, Indisch en Chinees.

Voor de optredens vraagt KAT niets, hoewel grote collectebussen in de kerken laten zien dat bijdragen welkom zijn. Woordvoerder Richard de Looff was aan het eind van de middag al zeer tevreden over de opkomst. "We zijn rustig begonnen, maar de Koorkerk zit nu vol. En er volgen nog heel wat optredens. We komen ook zelf nog aan bod", liet hij in de namiddag weten.