Volledig scherm
De kledingmarkt van de Kledingbank Zeeland op de Markt in Middelburg trok in 2017 veel klanten. © Ruben Oreel

Kledingbank Zeeland verkoopt kleren vanuit de fruitkraam

MIDDELBURG - Kledingbank Zeeland houdt op zaterdag 25 augustus weer een grootse tweedehandskleding verkoop op de Markt in Middelburg. Daarvoor worden niet alleen kraampjes gebruikt, maar ook grote markttenten. Die worden beschikbaar gesteld door groenten- en fruithandel Dekker & Zn.

De kledingverkoop duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Er is bijna 150 vierkante meter aan tweedehands herfst- en winterkleding te koop.

In de grote markttenten wordt dames- en kinderkleding op hangertjes gepresenteerd. Dat maakt het voor de klanten gemakkelijker om kleding uit te kiezen. Daar omheen staan kramen met herenkleding en kleding voor baby’s en zwangeren.

,,We hopen natuurlijk op prachtig weer, maar doordat alles overdekt is, kunnen we een buitje wel hebben'', aldus Marisca van der Rande van de Kledingbank Zeeland.

De kleding die er te koop zal zijn, is geschonken door particulieren. De opbrengst van de kledingmarkt komt volledig ten goede aan de Kledingbank. Van het geld worden ondergoed en sokken gekocht, en schaarse kleding zoals kinderjassen, kinderschoenen en herenschoenen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement