Kledingbank Zeeland trekt vrijwilligers en klanten met open dag in Middelburg

videoMIDDELBURG - Nieuwe vrijwilligers én nieuwe klanten. De Kledingbank Zeeland heeft maandag een mooie dubbelslag geslagen met haar open dag in Middelburg.

,,Het was de hele dag gezellig druk”, zegt Marisca van der Rande van de Kledingbank. ,,Veel mensen kwamen voor kledingkoopjes, maar we hebben ook nieuwe vrijwilligers gevonden voor het sorteercentrum en de winkel.” Een bestuurslid en een pr-medewerker zijn nog niet gevonden.

De open dag hielp ook mogelijke klanten ook over de drempel: mensen die in armoede leven en dus in aanmerking komen om kleding te krijgen. Van der Rande: ,,Ze waren verrast door de mooie winkel en vonden die echt uitnodigend.”

De Kledingbank houdt zaterdag 24 augustus een grote kledingverkoop op de Markt in Middelburg. En op 29 augustus is er van 10.00 tot 14.00 uur een open dag in de vestiging in de Noordstraat in Terneuzen.

Volledig scherm
Vrijwilligster Elise Cornelisse (rechts) helpt haar dochter Judea de Koster en kleinkinderen Thijs en Lize met het uitzoeken van kleding. © Dirk Jan Gjeltema
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement