Volledig scherm
PREMIUM
Lisa-Sofie (links) en Tatum genieten van een suikerspin, die ze bij de even roze Candy Caravan scoorden. © Lex De Meester

Kids Foodtruckfestival in Poppendamme slaat aan

GRIJPSKERKE - Jurriaan (4) uit Oudelande geniet zaterdag van een milkshake op het weitje van Hof Poppendamme. ,,Maar de wafel met aardbeien was nog lekkerder.”

Moeder Elsbeth en oma Joke kunnen het alleen beamen. Ze hebben een broodje alfalfa of een plakje immer in Spaanse modder wroetend Ibericovarken niet gemist. Ook zij vermaken zich prima en vinden een foodtruckfestival voor kinderen een goed initiatief. De moeder van Middelburgse Tatum, die met haar eveneens 9-jarige vriendin Lisa-Sofie een enorme suikerspin verorbert, sluit zich daar bij aan. Het Kids Foodtruck Festival Hatseflats verdient het jaarlijks terug te komen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wapenspecialist: Revolver van burgemeester Halsema's man was illegaal

    Wapenspeci­a­list: Revolver van burgemees­ter Halsema's man was illegaal

    De in Middelburg geboren en getogen Robert Oey, echtgenoot van burgemeester Halsema, had nooit een onklaar gemaakte Duitse revolver mogen gebruiken voor zijn filmproductiebedrijf. Dit type is illegaal, zegt wapenspecialist en -handelaar Henk de Deugd die gecertificeerd is om wapens onklaar te maken. Volgens De Deugd krijgt Oey het onklaar gemaakte wapen waarschijnlijk nooit meer terug, de politie zal het vernietigen.