Lisa-Sofie (links) en Tatum genieten van een suikerspin, die ze bij de even roze Candy Caravan scoorden.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa-Sofie (links) en Tatum genieten van een suikerspin, die ze bij de even roze Candy Caravan scoorden. © Lex De Meester

Kids Foodtruckfestival in Poppendamme slaat aan

GRIJPSKERKE - Jurriaan (4) uit Oudelande geniet zaterdag van een milkshake op het weitje van Hof Poppendamme. ,,Maar de wafel met aardbeien was nog lekkerder.”

Moeder Elsbeth en oma Joke kunnen het alleen beamen. Ze hebben een broodje alfalfa of een plakje immer in Spaanse modder wroetend Ibericovarken niet gemist. Ook zij vermaken zich prima en vinden een foodtruckfestival voor kinderen een goed initiatief. De moeder van Middelburgse Tatum, die met haar eveneens 9-jarige vriendin Lisa-Sofie een enorme suikerspin verorbert, sluit zich daar bij aan. Het Kids Foodtruck Festival Hatseflats verdient het jaarlijks terug te komen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’
    PREMIUM
    reportage

    Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’

    ARNEMUIDEN - Nergens is waarschijnlijk de ‘korvendichtheid’ zo groot als in Arnemuiden. Maak je een ronde door het Walcherse dorp, dan zie je overal knalgele manden boven de schuttingen uitsteken. Nu er vanwege het coronavirus niet in clubverband gesport mag worden, biedt dat uitkomst voor veel leden van TOP. Maar daarmee is ook meteen het enige positieve genoemd. De club krijgt - net als alle andere - een grote klap te verwerken.