Volledig scherm
Wethouder Rens Reijnierse voor de Break Dance, een attractie waar hij met geen stok is in te slaan. © René Hoonhorst

Kermis Vlissingen direct druk na opening

VLISSINGEN - De Vlissingse wethouder Rens Reijnierse moet er niet aan denken nog een hevig draaiende attractie als de Break Dance in te stappen op de kermis.

Maar hij gunt alle andere inwoners van de gemeente en hordes toeristen het volksvermaak van harte. Als wethouder van feestelijkheden mocht Reijnierse voor het tweede jaar de kermis openen midden in de zomer. Zowel de exploitanten als de bezoekers hadden er vrijdag zin in. De laatsten niet alleen door het mooie weer, maar ook omdat het tot zeven uur ‘s avonds maar één euro kostte om gebruik te maken van een attractie.

Drie kermisbezoekers per dag kunnen zelfs nog goedkoper uit zijn door de facebookpagina te bezoeken ,te liken en een opdracht uit te voeren. Reijnierse vindt het een mooie stunt van de exploitanten, meldde hij net na de opening. ,,Het is mooi dat de exploitanten graag naar Vlissingen komen. Een dagje naar de kermis is nog steeds volksvermaak. Dat de euroactie voor de eerste uren aanslaat, is duidelijk. Het is al behoorlijk druk, vooral met Vlissingers. Toeristen laten zich zo vroeg nog niet zien op het kermisterrein. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement