Henk Schoute sprak woensdag namens de cultuurinstellingen in bij de commissie algemeen bestuur uit protest tegen grote bezuinigingen op cultuur in het herstelplan van het college van B en W.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Schoute sprak woensdag namens de cultuurinstellingen in bij de commissie algemeen bestuur uit protest tegen grote bezuinigingen op cultuur in het herstelplan van het college van B en W. © Maurits Sep

Keiharde aanval op burgemeester en wethouders is de beste verdediging voor Middelburg

AnalyseMIDDELBURG - De keiharde en raadsbrede aanval op het college van burgemeester en wethouders is een goed teken voor Middelburg. De gemeenteraad is doordrongen van de ernst van de problemen, maar er ook op gebrand geen blunders te begaan die de samenleving onherstelbaar beschadigen.

  1. Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’
    PREMIUM

    Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’

    AAGTEKERKE - ,,Zeer goed, heel blij, meer dan tevreden.” Voorzitter Hans Nonnekes van de dorpsraad in Aagtekerke heeft niet veel woorden nodig om aan te geven hoe hij denkt over de gemeentelijke plannen voor nieuwe voorzieningen in zijn dorp. ,,Het is bijna alsof ik ze zelf geschreven heb.” Ook zijn collega's in Oostkapelle, Serooskerke en Westkapelle zijn tevreden, al zien die nog wel wat verbeterpuntjes.