Volledig scherm
Kay Huibregtse, winnaar van de 1e beker in Westkapelle. © Moniek Corbijn

Kay Huibregtse wint eerste beker ringrijdwedstrijd Westkapelle

WESTKAPELLE - Afgelopen zaterdag werd er ringgereden in Westkapelle, waar de jeugd de prijzen verdeelde. Koen Minderhoud werd dagwinnaar door als enige 30 van de 30 ringen te steken, terwijl Kay Huibregtse de 1e beker mee naar huis mocht nemen. Marcia Minderhoud won de pollepel. 

De 1e jeugdbeker ging naar Yoram Reitsma. De damesbeker was een prooi voor Patty Brouwer. Ook Laurina Dominicus mocht een prijs mee naar huis nemen: ze had het mooist versierde koudbloedpaard. In de categorie overige paarden ging Sophie Stoutjesdijk met de winst aan de haal.

Biggekerke

In Biggekerke verschenen zaterdag 27 ringrijders aan de start. Roald Leendertse, Erik Leendertse en Maas Boogaard staken 30 van de 30 ringen. Roald Leendertse ging er vandoor met het dagkampioenschap, Boogaard won de pollepel. Anika Wisse won de 1e prijs voor de versiering bij de koudbloedpaarden en Milou de Looff had het mooist versierde paard in de categorie overig.

Serooskerke

De Gapingse ringrijdersvereniging verzorgde zaterdag een wedstrijd sjezenrijden in Serooskerke. Nicoletten Mombergen en Bram Francke wonnen de wedstijd door 67 van de 68 ringen in te steken. Sabine en Adriaan Reijnierse staken 66 ringen en eindigden daarmee tweede. Voor de 3e plaats moest gekampt worden: Jolien Burgs en Simon van de Broeke wonnen de kamp van Elise en Dennis Willeboordse door 4 keer de 20-millimeter ring in te steken. Jolien en Simon wonnen ook de pollepel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Groep 7 Theo Thijssenschool Vlissingen is meest mediawijze klas van Zeeland

    Groep 7 Theo Thijssen­school Vlissingen is meest mediawijze klas van Zeeland

    VLISSINGEN - Dat er veel sluikreclame wordt gebruikt in YouTube-video’s en op Instagram, wisten de leerlingen uit groep 7 van de Vlissingse Theo Thijssenschool wel. Maar afgelopen week hebben ze dat ook met eigen ogen gezien. De leerlingen van juf Marjet Struijk deden mee aan een landelijk online spel om de verschillende toepassingen én gevaren van (digitale) media te leren kennen. Ze deden dat zo goed, dat ze de Meest Mediawijze Klas van Zeeland zijn geworden.