De oude sportvelden van Baskensburg achter het voormalige zwembad, nu sportschool, zijn de afgelopen jaren gebruikt voor festivals, voor Speelstad Vlissingen en er was even sprake van een nieuw Asiel Zoekers Centrum in 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
De oude sportvelden van Baskensburg achter het voormalige zwembad, nu sportschool, zijn de afgelopen jaren gebruikt voor festivals, voor Speelstad Vlissingen en er was even sprake van een nieuw Asiel Zoekers Centrum in 2016. © Google Maps

Kan er naast een wooncomplex voor werknemers ook een moskee en tennispark op Baskensburg in Vlissingen?

VLISSINGEN - Kan een nieuwe Touba-moskee en een tenniscomplex ook een plaats vinden op het voormalige sportterrein op Baskensburg in Vlissingen? Die vragen neemt de gemeente Vlissingen mee in het onderzoek of daar een wooncomplex voor internationale werknemers gevestigd kan worden.

 1. Vlissingse afvalcontainers gaan op slot nu de Middelburgers moeten betalen voor storting

  Vlissingse afvalcon­tai­ners gaan op slot nu de Middelbur­gers moeten betalen voor storting

  VLISSINGEN - De Vlissingse afvalinzamelcontainers gaan in het komende jaar op slot. Alleen inwoners met een persoonlijke toegangspas kunnen er dan nog rommel in kwijt. Restafval mag maar één keer per dag gestort worden. De containers in Oost-Souburg en Ritthem gaan het eerst op slot. Om afvaltoerisme uit Middelburg, waar nu per leging van de restafvalbak betaald moet worden, tegen te gaan.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten