Kakhiel was in Vlissingen: ‘Allemaal rare gebouwen die scheef stonden’

VIDEOVLISSINGEN - Een ‘vet onhandige stad’. Zo wordt Vlissingen bescheven door de humoristische vlogger Kakhiel die er een bezoekje bracht. Uit zijn gortdroge verslag komt een nogal troosteloos beeld naar voren.

In de video is te zien hoe Kakhiel vanaf het treinstation via de sluizen naar het centrum loopt. Daarbij beschrijft hij op cynische wijze wat hij tegenkomt. Het verslag oogt vooral troosteloos, met verouderde en opmerkelijke gebouwen en verlaten parkjes en speeltuinen.

 “En hier was ik dan op een soort dijk. En toen kon je ineens heel ver kijken. Dus dat was wel vet. Want toen zag je heel veel water enzo.”  

‘Internetfenomeen’ Kakhiel werd zo'n 6 jaar geleden landelijk bekend door zijn komische teksten bij stockfoto's. Hij heeft een half miljoen volgers op Instagram en 400.000 op Facebook. Vorige maand bezocht hij Middelburg, dat hij bestempelde tot levensgevaarlijk doolhof.

Volledig scherm
Vlissingen © Kakhiel
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1
  PREMIUM

  Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1

  SINT JANSTEEN - Als je twintig jaar een café hebt, wil dat nog niet altijd zeggen dat je een mooie pint bier kunt tappen. Daniella de Kind (50) van café Lazarus in Sint Jansteen gooide dinsdag in haar eigen kroeg alles in de strijd bij de voorronde van het NK biertappen, net als negentien andere toptappers uit Zeeland gingen voor een landelijke finaleplaats. Die is voor Prosper Minnaert van eetcafé Desafinado in Middelburg.
 2. Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerkvrije zone’
  PREMIUM

  Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerk­vrije zone’

  In december vermijdt Sylvia Hoving (56) uit Vlissingen zo veel mogelijk het gebied waar haar hulphond Quiandra werd bekogeld met vuurwerk. Haar hond functioneert nog goed als hulphond, maar zo loopt het niet altijd af. Elke decembermaand raken vijf hulphonden in Nederland dusdanig getraumatiseerd door vuurwerk dat ze hun baasje niet meer kunnen begeleiden. Dit heeft Stichting Gebruikers Assistentiehonden (SGA) onderzocht.