Volledig scherm
PREMIUM
Susan Poppe: ,,Ik ben niet bang voor Bram van Leeuwen.” © Dirk Jan Gjeltema

Juridisch adviseur neemt 'wraak’ op Susan uit Veere die ingezonden brief over hem schreef

VEERE - Susan Poppe schreef onlangs een ingezonden brief in de PZC over vele rechtszaken die juridisch adviseur Bram van Leeuwen aanspant tegen de gemeente Veere. Het kwam haar duur te staan. Van Leeuwen maande de gemeente aan tegen haar in actie te komen. Ze zou volgens hem namelijk illegaal een woning aan de Landschuurweg 4 verhuren. “Pure wraak.”

Poppe (60) ergert zich al jaren aan het optreden van Bram van Leeuwen. Ze vindt dat de Veerse juridisch adviseur onnodig veel rechtszaken aanspant tegen de gemeente. ,,Een voortdurend bombardement van verzoeken tot handhaving waardoor hij de gemeenschap op hoge kosten jaagt.” 

  1. Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...
    PREMIUM
    Reportage

    Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...

    Het is stil in Zoutelande. Nog een paar weken en dan begint het weer, weet ondernemer Kees Bierens. Hij hoopt en verwacht dat weer een hoop toeristen naar de Walcherse kustplaats komen. ,,Blij dat ze hier komen”, zegt hij en verwijst daarmee naar de hit van Bløf en Geike Arnaert. Maar even verderop, in Veere... Stadsraadvoorzitter Jan Paul Loeff zegt enigszins gekscherend dat hij het liefst aan het begin van het stadje een toegangspoort plaatst om het aantal dagjesmensen flink te beperken. ,,Helaas kan dat niet.”