Volledig scherm
© HV Zeeland

Jongetje (3) aangereden door auto in Vlissingen

VLISSINGEN – Een 3-jarige jongetje is maandagmiddag in Vlissingen aangereden door een automobilist.

Het ongeval vond rond 17.35 uur plaats in de Duijvendrechtstraat. Het slachtoffertje is ter plaatse gestabiliseerd en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de ernst van het letsel was bij de politie nog niks bekend.

Van de bestuurder is door de politie ter plekke een speekseltest afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend gemaakt. De man is vervolgens door de agenten meegenomen naar het bureau voor een verklaring. De politie laat weten een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeluk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1
  PREMIUM

  Voorronde NK biertappen in Sint Jansteen is als de Formule 1

  SINT JANSTEEN - Als je twintig jaar een café hebt, wil dat nog niet altijd zeggen dat je een mooie pint bier kunt tappen. Daniella de Kind (50) van café Lazarus in Sint Jansteen gooide dinsdag in haar eigen kroeg alles in de strijd bij de voorronde van het NK biertappen, net als negentien andere toptappers uit Zeeland gingen voor een landelijke finaleplaats. Die is voor Prosper Minnaert van eetcafé Desafinado in Middelburg.
 2. Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerkvrije zone’
  PREMIUM

  Hulphond Vlissingse Sylvia met vuurwerk bekogeld; ‘het gebeurde in een vuurwerk­vrije zone’

  In december vermijdt Sylvia Hoving (56) uit Vlissingen zo veel mogelijk het gebied waar haar hulphond Quiandra werd bekogeld met vuurwerk. Haar hond functioneert nog goed als hulphond, maar zo loopt het niet altijd af. Elke decembermaand raken vijf hulphonden in Nederland dusdanig getraumatiseerd door vuurwerk dat ze hun baasje niet meer kunnen begeleiden. Dit heeft Stichting Gebruikers Assistentiehonden (SGA) onderzocht.