Volledig scherm
© Thinkstock

Jongen (16) in Middelburg beroofd door twee gemaskerde fietsers

MIDDELBURG - Een 16-jarige jongen is vannacht rond 01.30 uur op de Bluesroute beroofd onder bedreiging van een mes. De jongen werd van zijn fiets geschopt en moest zijn fiets en telefoon afstaan.

De politie is nog op zoek naar de twee verdachten: twee gemaskerde jongens van ongeveer 16 jaar oud. De twee overvallers hebben het slachtoffer op de fiets ingehaald toen hij langs de Bluesroute reed. Ze trapten hem van zijn fiets af en begonnen te dreigen dat hij zijn spullen moest afstaan. 

De verdachte zijn na de overval op de fiets ervandoor gegaan in de richting van de wijk Dauwendaele. 

  1. Voor Oranje-speler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbalclub te duur: ‘Het is zó belangrijk’
    PREMIUM

    Voor Oran­je-spe­ler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbal­club te duur: ‘Het is zó belangrijk’

    VLISSINGEN - Als Saïd Bouzambou, zoals op deze woensdagmiddag, een paar uurtjes over heeft gaat hij het liefst even naar één van de pleintjes in Vlissingen. Dan trapt hij een balletje met de plaatselijke jeugd voor wie de (zaal)voetballer – die ruim vijftig interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam achter zijn naam heeft – een voorbeeld is. Vaak voetbalt Bouzambou met jongens die al lid zijn van een vereniging. Maar heel soms komt het voor dat er ventjes tussen lopen die wel een duwtje in de juiste richting nodig hebben. ,,Dan denk ik: jij moet zo snel mogelijk lid worden van een club.’’ En dan komt het Jeugdsportfonds in beeld.