Emily Passemiers (rechts) demonstreert met haar moeder Nel van de Klashorst voor de rechtbank in Middelburg. Daar diende donderdag een kort geding tegen haar omdat ze een video op Facebook heeft gezet over de uithuisplaatsing van haar dochtertje door jeugdzorginstelling William Schrikker Groep. Passemiers heeft vier kinderen, van wie er drie uit huis zijn geplaatst.
Volledig scherm
PREMIUM
Emily Passemiers (rechts) demonstreert met haar moeder Nel van de Klashorst voor de rechtbank in Middelburg. Daar diende donderdag een kort geding tegen haar omdat ze een video op Facebook heeft gezet over de uithuisplaatsing van haar dochtertje door jeugdzorginstelling William Schrikker Groep. Passemiers heeft vier kinderen, van wie er drie uit huis zijn geplaatst. © Dirk Jan Gjeltema

Jeugdzorginstelling eist dat ouders video van uit huis halen dochtertje van internet verwijderen

MIDDELBURG - Een Middelburgs meisje van bijna 1 is in juli vorig jaar gedwongen uit huis gehaald door jeugdbeschermers. Stelt de video die de Middelburgse ouders daarvan op internet zetten een misstand aan de kaak? Of vormt die een bedreiging voor hulpverleners?