Volledig scherm
© DG

JCI Walcheren levert 29.000 op voor goede doelen in Zeeland

DOMBURG - De goede doelen Stichting Ambulance Wens, Stichting Zeeuws Mama en Stichting Jongerenopvang Zeeland hebben in totaal 29.000 euro ontvangen van JCI Walcheren. Voor het tweede jaar op rij hield de Junior Chamber International (JCI), vroeger bekend als Junior Kamer, een veiling voor het goede doel. 

Dat gebeurde in het Badpaviljoen in Domburg.  Vrijdag 9 maart kochten ruim tweehonderd mensen uit het Zeeuwse bedrijfsleven daar lootjes en boden op kavels die sponsoren inbrachten. Oud-commissaris van de koningin in Zeeland Karle Peijs trad als veilingmeester op en bracht naast kunstobjecten ook ervaringen onder de hamer, zoals luxe diners, workshops en bijzondere overnachtingen. 

Als ambassadeur van de goede doelen die een gift mochten ontvangen, waren aanwezig de burgemeesters van Vlissingen, Veere en Middelburg. JCI is een wereldwijde federatie voor jonge managers en ondernemers tot 40 jaar, zonder politieke of religieuze achtergrond. De leden werken aan hun persoonlijke groei door het volgen van trainingen, bijwonen van (internationale) conventies en deelname aan zakelijke netwerken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.