Volledig scherm
PREMIUM
Ruud Backx (links) verzamelt namens de Stadsraad Veere handtekeningen bij klanten van de tijdelijke bakkerswinkel in een garagebox aan het Oranjeplein in Veere. Doel is een definitieve winkel te krijgen in het stadje. © Maurits Sep

Inwoners en toeristen tekenen petitie Stadsraad Veere voor bakkerswinkel

VEERE - De strijd voor een bakkerswinkel in Veere krijgt veel steun van zowel inwoners als toeristen. Elke bezoeker van de winkel in de garagebox aan het Oranjeplein zette dinsdag een handtekening onder de petitie van de Stadsraad Veere.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Fietse, ete, praote en luustere
    PREMIUM
    STREEKTAAL

    Fietse, ete, praote en luustere

    Het ei wat moeite gekost, mè dit jaer bin’k overtuugd geraekt van een twi-tal zâken, die ‘k lang anders zag. Saemen mee m’n vrouwe bin ik noe de gelukkige bezitter van een fiets mee ondersteuning. Lang docht ik, dâ zôies niks vô mien was, ik was er nie an toe zôgezeid. M’n vrouwe en de fietsenverkoper uut Disoek ebbe me over de streep haele. Joeng en oud kunne gewoon gebruuk maeke van de moderne mogelijkheden die d’r bin op fietsgebied. Je rie waerlijk mee vee plezier en je oeft d’r echt nie lui van t’oren. Ik wete, dâ iedere vergelieking mank haet, mè vroeger hienge mien ouwers nè Goes mee openbaer vervoer. Dat kan nog, mè ik gae mee d’n auto. Nie omda’k er an toe bin!