Volledig scherm
© Thinkstock

Inbrekers stelen bewakingscamera's sportkantine Veere

VEERE- Voetbalvereniging Veere baalt enorm. Na een reeks inbraken in de sportkantine de afgelopen jaren zijn bewakingscamera's opgehangen. Die zijn nu gejat. Inbrekers gingen ermee vandoor in de nacht van dinsdag op woensdag. Zij forceerden drie deuren om binnen te komen, braken de kantinekluis open en  gingen er vandoor met een gering geldbedrag.

In diezelfde nacht werd ook ingebroken bij een transportbedrijf in Veere. Daar werd flink wat schade aangericht. Volgens de politie is de kans groot dat het om dezelfde daders gaat.

De sportkantine werd in 2013 vier keer doelwit van inbrekers in één maand tijd. Toen werden bewakingscamera's opgehangen. Vorig jaar werd twee keer ingebroken. Die daders zijn vastgelegd op de camera's en dankzij die beelden ook aangehouden door de politie.

Quote

We hebben nu weer nieuwe camera's. Meer dan drie trouwens.

Penningmeester Pieter Boone

Penningmeester Pieter Boone: ,,We hebben nu weer nieuwe camera's. Meer dan drie trouwens. Maar het is  zuur, voor duizenden euro's schade voor een minimale buit. De kluis is opengebroken met een koevoet en een koolzuurpatroon. ln de kluis lag alleen maar wisselgeld. Dat hebben ze er met onze stofzuiger uit gezogen omdat ze er niet bij konden.''

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement