Volledig scherm
Hrieps 2019. © Ruben Oreel

Hrieps krijgt een vervolg, prijs gaat wel flink omhoog

GRIJPSKERKE - Het muziekfestival Hrieps in Grijpskerke gaat volgend jaar toch door. De kaarten worden wel flink duurder, namelijk vijftig euro. Het thema wordt ‘Nie kapot te kriege’. Dat heeft de organisatie van het festival vandaag bekendgemaakt op Facebook.

Vorige week zondag is bij een overval een groot deel van de dagopbrengst, zo'n half miljoen euro, gestolen. Sindsdien was het nog niet zeker of er een volgende editie kon komen. Er moesten nog veel leveranciers betaald worden. Maar door de kaartjes volgende week zaterdag (25 mei) al in de verkoop te brengen en vijftien euro méér te vragen voor een kaartje, denkt de festivalorganisatie toch een nieuwe editie op te kunnen zetten. Het besluit is genomen na overleg met de gemeente Veere en de veiligheidsdiensten.

De kaarten zijn volgende week zaterdag vanaf 10.00 uur te koop op www.hrieps.nl, schrijft de organisatie op Facebook. ,,Deze kaarten gaan 50,- per stuk kosten en we hopen op jullie begrip daarvoor. We hebben dit extra geld (de 15,-pp extra) nodig om HRIEPS overeind te houden na de vreselijke inbraak. Namens organisatie en betrokken families willen we jullie enorm bedanken voor alle steun betuigingen en het medeleven.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement