De gemeenteraad Vlissingen in corona-opstelling: enkel de woordvoerende fractieleden achter de microfoons, zeven minuten spreektijd per fractie (in theorie) om de vergadering in anderhalf uur af te werken en de 'stille' fractieleden op de plaatsen voor het publiek.  De wethouders kwamen vanaf de gang naar het spreekgestoelte als ze nodig waren. De microfoonhoes werd steeds gewisseld en de standaard ontsmet. Doekjes en handgel op elke tafel. En geen borrel na, zoals gebruikelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad Vlissingen in corona-opstelling: enkel de woordvoerende fractieleden achter de microfoons, zeven minuten spreektijd per fractie (in theorie) om de vergadering in anderhalf uur af te werken en de 'stille' fractieleden op de plaatsen voor het publiek. De wethouders kwamen vanaf de gang naar het spreekgestoelte als ze nodig waren. De microfoonhoes werd steeds gewisseld en de standaard ontsmet. Doekjes en handgel op elke tafel. En geen borrel na, zoals gebruikelijk. © Claudia Sondervan

Honden toch los op de glooiing bij boulevard Vlissingen

VLISSINGEN - De glooiing onder de Boulevard De Ruyter in Vlissingen wordt hondenrenveld. De motie om honden daar de vrijheid te geven nu ze 's zomers niet op het strand mogen, haalde het donderdagavond in de gemeenteraad met één stem verschil: veertien voor, dertien tegen.